Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

onsdag 10 april 2013

Premiärvisning :)

Det började med val av tema, sen val av fem stycken underteman till varje trädgård. Därefter arbetades det fram planer på hur ytorna skulle utformas och vad de skulle innehålla. Växter och andra material har diskuterats, byggnadstekniska lösningar har prövats och resultaten av allas arbete har till sist komprimerats ihop till en powerpoint presentation på några minuter. Presentationerna för kommunen och lärarna är avklarade, vill ni kanske ta Er en titt? :)

Idag kommer bilder från den första gruppen, NYFIKEN, att visas här på bloggen. Därefter kommer det varje vecka att presenteras bilder från en ny tematrädgård här på bloggen. Hoppas detta ger försmak, väcker ert intresse och att ni besöker de färdiga trädgårdarna i sommar!

Växtlistor och planteringsplan tillhör också våra presentationer, men det är en karamell vi väljer att hålla på ytterligare en tid :). 

Hoppas detta har väckt Er nyfikenhet och att Ni tittar in de kommande veckorna för att se på de övriga trädgårdarna! Nästa vecka är det  gruppen GLAD`s tur.


God kväll :)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar