Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

torsdag 21 mars 2013

Sponsorbrevet

Som jag tidigare nämnt så är vi beroende av sponsorer för att kunna genomföra projektet med tematrädgårdarna. Därför har sponsorgruppen arbetat fram ett dokument som ska skickas och lämnas ut till olika företag. Vi hoppas givetvis att många företag är intresserade av att sponsra oss! I utbyte får företaget sin logotyp på skylten med sponsorer som kommer att finnas vid tematrädgårdarna vid Åpromenaden från invigningen i början av juni till rivningen i oktober.

Företagets logotyp kommer även att visas här på bloggen, alla sponsorer nämns och logotypen visas i inlägg löpande, de företag som bidrar med material eller pengar till ett värde av 3000:- eller mer att få sin logotyp visad i högerspalten med direktlänk till sin hemsida.


Vill även Ni stödja oss i vårt projekt? Skriv då ett inlägg på bloggen med kontaktuppgifter så hör vi av oss till Er :-) !Terese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar