Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

tisdag 18 juni 2013

Utan Er hade det inte varit möjligt!!!

Vi vill verkligen tacka ALLA våra sponsorer, stora som små, de som sponsrat med pengar och de som sponsrat med bygg eller växtmaterial, Ni är ALLA oerhört viktiga för oss! Utan Er hade detta projekt aldrig gått att genomföra!
TACK!!!

Ikväll kommer inte några bilder på våra fina trädgårdar, de är så gott som färdiga och vi hoppas att så många av Er som möjligt kommer att besöka invigningen imorgon och uppleva dem på bästa sätt, nämligen på plats! Självklart kommer ett inlägg med bilder för Er som inte har möjlighet att närvara också :).

En lite tråkig sak som ändå kan vara bra att ta upp här på bloggen är att vi två nätter i rad har blivit bestulna på växter i våra trädgårdar. "Någon" har helt enkelt klivit in i planteringarna och plockat upp växter... Händelserna är polisanmälda och vi hoppas att alla engagerade Enköpingsbor som vi träffar på varje dag längst Åpromenaden kan hålla ett extra öga på våra trädgårdar! 
Vår klass har lagt ner massor av tid på att först och främst ordna med sponsring av material, pengar och växter och nu har vi jobbat med att anlägga alla trädgårdar. Vi har inga möjligheter att ersätta de växter som stulits. Hoppas att vi får behålla resten nu!Imorgon klockan 14:00 är det äntligen invigning!

Välkomna!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar