Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

tisdag 26 februari 2013

Laddar inför redovisning!

För tillfället jobbar alla fem grupper för att få till bra och proffsiga presentationer för om ett par veckor ska ha redovisning för Enköpings kommun. Då ska vi visa upp våra gestaltningsförslag, planteringsplaner och växtlistor mm för granskning, lite pirrigt men lärorikt och kul! 

I januari hade vi anläggning och mätteknik på schemat på företaget kolarviks sten & trädgård och då fick vi mäta upp våra tilldelade odlingsytor för tematrädgårdarna. Med laser, måttband, snöskyfflar, sprayfärg och spårande i snön testades våra ideér på den verkliga skalan.


Gruppen "lugn" planerar...


Den "hysteriska" gruppen hittade lämpligt byggmaterial
på platsen, en armeringsmatta testas...


Katja skissar...


Som sagt så laddar vi alla inför redovisningen, i övrigt jobbar sponsorgruppen hårt för att vi ska komma igång med att kontakta företag som kan hjälpa oss att förverkliga våra tematrädgårdar. Vi återkommer inom kort här på bloggen med uppföljning av vårt arbete!


Terese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar