Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

onsdag 1 maj 2013

Kom å köp :)!

På lördag smäller det :)! Då är det nämligen några tappra från vår klass som kommer att stå på torget i Enköping och sälja massor av fina saker för att samla in pengar till våra tematrädgårdar! På borden hittar ni bland annat kläder för stora och små, inredningsprylar, kolor och kakor, plantor av olika slag och dessutom kan Ni passa på att ta en fika på plats medans ni grunnar på inköpen ;). 

Vi har även blivit sponsrade av flera företag med prylar att sälja...Piratförlaget sponsrar oss med ljudböcker!Marie i vår klass tog intiativet att beställa hem kakor och kolor att sälja, det har gått riktigt bra och nu hoppas vi på en bra försäljning även på lördag :)!Ett skepp kommer lastat...Med kakor :)...Fina etiketter till burkarna :)...Supergoda kolor vill jag lova :)!Imorgon kommer den fjärde tematrädgårdens illustrationsplan och delar från redovisningen, förbered Er på temat ARG!


God kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar