Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

fredag 10 maj 2013

Rapport från de Lugna!

Den 29/4 var gruppen Lugn och gjorde en del förberedande arbete med sin tematrädgård i Enköping. De hade en härlig dag med bra väder och att allt flöt på som planerat :). Varför började de så tidigt då? Jo deras trädgård ramas in av ett högt flätat pilstaket, pilen har ni i tidigare inlägg sätt att de skördade vid SLU i Uppsala, och nu var det alltså hög tid att få den på plats.Såhär ser deras ruta ut innan de börjat fläta...Louise sätter första pilen på plats...Här har de kommit igång...
Gruppledaren Annelie tar i...Närbild på flätningen...Och här är dagens arbete slutfört :)!Tjejerna i gruppen Lugn :)Under dagen passade de också på att få sina armeringsmattor på plats, Annelies man var snäll och ställde upp med svets och arbetsinsats och därför får hans logga vara med på bloggen :).

Det här projektet involverar inte bara oss, våra lärare, Enköpings kommun och sponsorer. Våra familjemedlemmar får också hjälpa till :)!


Trevlig fredag :)!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar