Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

måndag 18 mars 2013

Ny vecka!

Veckorna rullar på i rasande fart och nu börjar vår praktikperiod närma sig. Vi jobbar på med att få ihop alla material och växtlistor, det är många bollar som ska hållas i luften samtidigt, det är tur att vi är en hel klass som kompletterar upp varandra:).

Några fler sponsorer har tillkommit, vi är så tacksamma för all hjälp vi kan få!


Lagerströms ur & guld bistår gruppen Hysterisk med finfin detalj!Byggros sponsrar genom att låna ut vattenteknik utrustning till den Glada gruppen!På Waldermarsudde får vi hjälp att driva upp fröplantor!Och på Härnevi plantskola får vi också hjälp att driva upp fröplantor med
allt vad det innebär!Vi är flera i klassen som också kommer ha en del av tematrädgårdarnas växter hemma på våra fönsterbrädor, som jag nämnt tidigare så har vi fått en del fröer sponsrade, andra har vi köpt.Några sponsrade fröpåsar.Marie i vår klass har redan kommit igång, och det ser
bra ut!Jag avslutar med en bild från dagens härliga buffé som vi dukade upp i vårt klassrum, vi bjöd in den nya trädgårdsmästarklassen på fika, välkomna Träd L!Mmmmmm:)!Ha en trevlig kväll:)!

Terese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar