Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

torsdag 13 juni 2013

Idag var det blött...

Idag blev vi en aningens blöta när vi jobbade på med våra tematrädgårdar ;). Men vädret till trots så går det framåt för alla grupper, några har börjat plantera lite växter även om det stora färdigställandet blir på måndag. På grund av vädret så blev det inte så många bilder, men här kommer de få jag lyckades ta med min mobil idag...Den Nyfikna gruppen...Med den alltid strålande glada Hanna :)!...Glads snygga pergola...Hysteriskt? Ja det ska ju vara det :)...Den Arga trädgården börjar verkligen ta form...Idag var det stort manfall i den Lugna trädgården,
men vår lärare Bodil är inte rädd för att hugga i
och har hjälpt Josefine under dagen :)...AnnaKarin skruvar loss :)...Två blöta, skitiga men glada tjejer! Anita och Malin.Vi vill passa på att tacka Enköpingsposten som hittills skrivit två reportage om vårt projekt och dessutom givit oss ett riktigt bra pris på annonsering inför invigningen :)!

Med hopp om bättre väder imorgon! God natt!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar