Välkomna till vår blogg för Enköpings tematrädgårdar 2013!

Vi är 27 stycken trädgårdsmästarstuderande vid yrkeshögskolan i Enköping. I vår utbildning ingår ritande, planerande och byggnation av tematrädgårdar. Tack vare sponsorer och Enköpings kommun kan årligen detta projekt genomföras.

Här på bloggen ger vi Er löpande uppdateringar och information om det roliga arbetet vi har framför oss!

Invigningen äger rum den 19 juni 2013 vid Åpromenaden i Enköping.

söndag 2 juni 2013

Massor av målning och en ny sponsor :)

 Nu är vi i klassen hemkomna efter fyra underbara dagar i England med massor av trädgårdsbesök :)! Det kommer ett inlägg längre fram i veckan om vår resa. Imorgon påbörjas våra kommande intensiva veckor där trädgårdarna ska byggas och anläggas för att stå helt färdiga den 19 juni!
Alla grupper har gjort en hel del förberedande arbete redan, ikväll kommer några bilder från dessa tillfällen...


Gruppen Arg träffades för någon helg sedan för att måla plank...Fyra av fem medlemmar kunde komma och dessutom hade vi två tappra
killar som ställde upp och hjälpte till på deras lediga lördag :).


Det målades i rasande fart...Och en del fika pauser blev det också :)...Trots snålblåst och kyligt väder hade vi en kul och givande dag :)!Gruppen Nyfiken har också fixat en del inför de kommande arbetsveckorna...
Marie har fixat snygga stolar som ska finnas i deras
trädgård...Och här ser ni Hanna i färd med att måla staketspjälor...Dessutom har gruppen Nyfiken fått hem sina fina
tujor som blivit sponsrade av...Till sist en ny sponsor...
Blomsterlandet sponsrar oss med växter :)!Vi säger givetvis TACK!!Imorgon kommer bloggen kunna börja fyllas med bilder från arbete med tematrädgårdarna på plats, för nu börjar äntligen den praktiska biten efter flera månader av planering och organisation, nu börjar vi gräva :)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar